miércoles, 16 de junio de 2010

PAGINA 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La ultima pagina a lapiz del proyecto terminada,ahora solo queda entintar una de ellas,cuando acabe las pruebas de tinta y este satisfecho con el resultado final elegire la pagina a entintar,y a ver que dicen los de la editorial.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei! Això va millorant!!! Molt maca l´expressió facial i corporal del prota a la primera vinyeta. Les cares a la cuarta i a la cinquena també m ´han agradat molt. Segueix així...un petonàs.

Bàrbara

imposi dijo...

moltes gracies !!!!i tu com portes el color?tinc ganes de veure´l;jo ara estic fen proves de tinta,per agafar-li el rollo un altre cop.

Anónimo dijo...

Com et vaig comentar dilluns passat, em vaig "liar" amb aquesta pàgina. Vaig començar amb la primera vinyeta(que m´encanta, per cert) però a la segona m´he cagat;al estar en llapis hi ha certs detalls que no puc pintar bé, així que m´esperaré a que entintis la pàgina que decideixis i llavors m´hi posaré.
Per cert, tinc gairebé acabada la d´en Daredevil i en Bullseye em queden quatre coses, però a mí em sembla que està prou bé i a no ser que tu creguis que s´ha de millorar, l´acabo de polir i llestos.
Pel que respecta als "eterns" Invasores, en Jordi ni l´ha tocat (la vergüenza y el oprobio caigan sobre él...); tot i així ha canviat força des que la vas veure.
Per qué no et passes aquest dimecres i els dones un cop d´ull? T´ho puc enviar per mail, però m´estimo més que em diguis "in situ" què està malament. (Per cert, no siguis massa dur, jefe, que estic més verda que en J'onn J'onzz...).
Un petonet i bona nit!!!

Bàrbara